Siyaset

Başkan Özalper Ankara'da

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Ankara temasları kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Tüzük kurultayı çalışmaları için Ankara’ya giden CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’in Başkent ziyareti yoğun geçti. 

Başkan Özalper ilk olarak CHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Özgür Özel ile görüştü ve hem belediyelerin, hem de parti örgütünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Özgür Özel, Manisa’da hem belediyelerin, hem de parti örgütünün yaptığı çalışmaları özel olarak takip ettiğini belirterek, tüm hemşehrilerine selamlarını iletti. CHP Genel Başkanı Özel, Manisalıların güvenini boşa çıkarmamak için partisinin canla başla çalışacağını ifade etti. 

Genel Başkan Özgür Özel, CHP örgütlerinin ve belediyelerin kapılarının Manisalı vatandaşlara her daim açık olduğunu belirtti.

Başkan Yavaş ile Özalper, Manisa’da yapılabilecek projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu

CHP Manisa İl Başkanı Özalper Genel Başkan Özgür Özel’e yaptığı görüşmenin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Özalper, Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın Ankara’da yaptığı çalışmalar ile tüm Türkiye’nin gönlüne girdiğini belirtti. Başkan Yavaş ile Özalper, Manisa’da yapılabilecek projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundu. 

"Manisa için ortak aklı yürüterek en iyisini yapacağız"

Başkan Özalper Ankara ziyaretine ilişkin şu bilgileri verdi, “Tüzük Kurultayı süreciyle ilgili gittiğimiz Ankara’da hem Genel Başkanımız sayın Özgür Özel, hem de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş ile görüştük. Bizleri nezaketle ağırlayan Genel Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ziyarette Manisa ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri ile projeler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. CHP Manisa’da belediyeleri ve parti örgütüyle birlikte yepyeni bir şehir anlayışı inşa edecek. Tüm hemşerilerimize söz veriyorum, Manisa için ortak aklı yürüterek en iyisini yapacağız, halkımıza dokunan en doğru projeleri hayata geçireceğiz”