Manisa

'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantıları'nın ikincisi Soma'da yapıldı

Manisa'daki belediye başkanlarının eşlerinin başlattığı 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantıları'nın ikincisi Soma’da gerçekleşti. Toplantının gündeminde, kadın ve çocukların yaşam kalitesini artıracak sosyal sorumluluk projeleri yer aldı.

Nurcan Zeyrek ve diğer ilçe belediye başkanlarının eşleri, Özlem Okur’un ev sahipliğinde Soma’da bir araya geldi.

CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci de toplantıda yer aldı. Samimi bir aile ortamında gerçekleşen toplantının gündeminde, kadınların ve çocukların yaşam kalitesini artıracak sosyal sorumluluk projeleri yer aldı.

Başkan eşleri, bu projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Buluşmada aile kavramının ve birlikte hareket etmenin önemi de sıkça vurgulandı. Katılımcılar, sosyal sorumluluk projelerinin toplum üzerinde yaratacağı olumlu etkiyi artırmak amacıyla iş birliği yapmanın önemine dikkat çekti.

Kooperatif temsilcileriyle bir araya geldiler

Başkan eşleri, Soma’daki kadın kooperatifleriyle de bir araya geldi. Kooperatif temsilcileriyle yapılan görüşmelerde, kadınların üretkenliği ve toplumdaki kadın rolünün önemine dikkat çekildi. Kadınlar, daha güzel günler için el ele çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdiler.