Yunusemre

Güzelyurt Mahallesi’ne yeni park ve kafeterya projesi

Yunusemre Belediyesi, hayırseverlerin desteğiyle hizmet atağına devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Özel ODTÜ Ülkem Koleji Kurucusu hayırsever İbrahim Gül arasında imzalanan protokol çerçevesinde Güzelyurt Mahallesi’ne park ve kafeterya kazandırılacak. Yapım işini hayırsever üstlenirken, işletmesini ise belediye yapacak.

Yunusemre Belediyesi hayırseverlerin desteğiyle mahallelere hizmet kazandırmaya devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Güzelyurt Mahallesi’ne yeni hizmet kazandırmak için Özel ODTÜ Ülkem Koleji Kurucusu hayırsever İbrahim Gül ile makamında protokol imzaladı.

İmzalanan protokol çerçevesinde hayırsever İbrahim Gül, Güzelyurt Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait alan üzerine halkın kullanacağı park ve kafeterya yapımını üstlenirken, belediye ise işletmesini yapacak. 

Çölyak hastaları için ürün satış büfesi de yer alacak

Makamda gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, hayırsever İbrahim Gül’e teşekkür ederek, “Yunusemre Belediyesi ve Özel ODTÜ Ülkem Koleji olarak güzel bir işbirliğine imza attık. İmzalanan protokol çerçevesinde hayırseverimiz ODTÜ Ülkem Koleji’nin yanında park ve kafeterya yapıp belediyemize hibe edecek. Projemizin içerisinde basketbol sahası, kafeterya, yeşil alan ve Çölyak hastaları için ürün satış büfesi de yer alacak. Belediyemiz de buradaki kafeteryaları işleterek gelir elde edecek. Bize güvenerek protokole imza atan hayırseverimize teşekkür ediyorum. Her zaman halkımız için en iyisi neyse onu yapmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Özel ODTÜ Ülkem Koleji Kurucusu hayırsever İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada, belediye işbirliğiyle Güzelyurt Mahallesi’ne hizmet kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.