Çevre

Hava sıcaklıkları 2 ila 6 derece düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre bugünden itibaren hava sıcaklığı 2 ila 6 derece düşerek sonbaharın serinletici etkisini hissettirecek.

Meteoroloji'den gelen son hava durumu​ bildirimine göre bugünden itibaren hava sıcaklığı düşerek sonbahar serinletici etkisini hissettirecek. Türkiye'nin kuzey ve iç kesimleri yoğun yağış​ altına girecek. İstanbul​ da yağışlı hava uyarısı sürüyor.  Çanakkale, Zonguldak​, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop çevreleri ile Niğde'nin güneyi ve Kayseri'nin doğusu şiddetli yağış​ etkisi altında kalacak.

Sıcaklıklar düşüyor

Türkiye​'nin kuzey ve iç kesimleri 2-6 derece hava sıcaklığının düşmesiyle serinleyecek. Yurdun diğer kesimleri mevsim normallerini yaşayacak.

3 ile sarı kodlu uyarı

Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Ardahan, Sinop, Artvin ve Rize'de kuvvetli yağış​ sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara dikkat çekildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çankırı, Kastamonu ve Sinop için sarı kodlu uyarı verdi. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar yaşanabileceğine dikkat çekildi.

Manisa bugün parçalı ve az bulutlu. Hava sıcaklığı ise 31 derece olacak.