Kültür Sanat

Yunusemre'de Açık Hava Sinema etkinliği devam ediyor

Yunusemre Belediyesi'nin düzenlediği Açık Hava Sinema etkinliği kapsamında 100. Yıl Meydanı’nda “Bizim Köyün Şarkısı” filmi seyirciyle buluştu.

Kültürel ve sosyal anlamda hayata geçirdiği çalışmalar ile fark yaratan Yunusemre Belediyesi, Açık Hava Sinema etkinliğiyle vatandaşlara güzel film izleme fırsatı sundu.

100. Yıl Meydanı’nda “Bizim Köyün Şarkısı” filmi seyircinin beğenisine sunuldu. Yoğun ilgi gösterilen filmde izleyiciler aileleriyle beraber güzel bir film izlemenin keyfini doyasıya yaşadı.

Vatandaşlar böylesine güzel bir etkinliği gerçekleştirdiği için Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, toplumu kültürel ve sanatsal anlamda güçlendirmek amacıyla çalışmalarda bulunduklarını kaydetti.

"Vatandaşlarımıza kültürel anlamda güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz”

Balaban, Yunusemreli vatandaşlara sanatsal anlamda çalışmalarda bulunacaklarını belirterek “Göreve geldiğimiz günden beri sanatsal ve kültürel çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Yuntdağı Sanat Günleri ile bugüne kadar pek çok mahallede konserler ve sihirbaz gösterileri halkımızı mutlu ettik. Açık Hava Sinema etkinliklerimiz kapsamında vatandaşlarımıza sinema gösterileri sunduk. Vatandaşlarımıza kültürel anlamda güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.