Manisa’da 24 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı Manisa’da 24 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı

Salihli Belediyesi, daha iyi sağlık hizmetleri sunmak amacıyla, Şehit Doğan Sakarya Parkına yeni bir Sağlık Ocağı inşa ediyor. Bu proje kapsamında, Sağlık Ocağının yapılacağı parktaki çimler, doğaya zarar verilmeden, özel bir yöntemle sökülüp Uğur Mumcu Parkı’na taşınıyor.

682-1

Doğaya ve yeşil alanlara saygı

Çimlerin taşınması için özel yöntemler kullanılarak, bitkilerin sağlıklı bir şekilde yeni yerlerine yerleştirilmesi sağlanacak. Bu sayede, mevcut parkın doğal yapısı korunurken, Uğur Mumcu Parkı’nın da yeşil alanları zenginleştirilmiş olacak.

681-1

"Yeşili Koruyoruz"

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu proje hakkında yaptığı açıklamada,

"3789,10 metrekare alana sahip Şehit Doğan Sakarya Parkı’nın 189.45 metrekaresine yeni Sağlık Ocağı projemiz ile halkımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda, çevreye duyarlılığımızı göz önünde bulundurarak, yeşil alanlarımızı koruyor ve sürdürülebilir bir çevre için çalışıyoruz. Bu nedenle  bölgede bulunan çimleri, zarar vermeden, özel yöntemlerle Uğur Mumcu Parkı’na taşıyoruz. Salihli’mize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

683-1

Uğur Mumcu Parkı’na canlılık katacak

Çimlerin Uğur Mumcu Parkı’na taşınmasıyla, park daha canlı ve çekici bir hale gelecek. Vatandaşlar da yeni parkta daha yeşil ve ferah bir ortamda vakit geçirme fırsatı bulacak.

684

Kaynak: HABER MERKEZİ