Salihli Belediyesi Haberleri

Salihli Belediyesi haberleri ve güncel Salihli Belediyesi gelişmeleri, Salihli Belediyesi ile ilgili tüm video, Salihli Belediyesi fotoğrafları ve Salihli Belediyesi haberleri Manisa Kent Haberleri sitemizde


Salihli

Salihli Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, geçtiğimiz günlerde yoğun sağanak yağıştan dolayı bozulan arazi yolları onarılıyor.

Salihli

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, salı günü ilçede etkili olan dolu ve sağanak yağıştan mahsulleri zarar gören çiftçileri ziyaret ederek...

Salihli

2014-2024 döneminde belediye başkanlığı yapan MHP'li Zeki Kayda'nın, Salihli Belediyesi Kurşunlu Kaplıca Tesisleri'nde, yakınlarına özel olarak ücretsiz bir oda tahsis...

Salihli

Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelindeki caddelerde yıkama çalışması gerçekleştirdi.

Salihli

Salihli Belediyesi, pazar yerindeki kurallara uymadığı tespit edilen iki tezgâh sahibine, Belediye Encümeni kararıyla 1 hafta süreyle kapatma cezası verdi.

Salihli

Salihli Belediyesi, yangın felaketi sonucu otlakları zarar gören hayvan üreticilerine yonca ve kaba yem desteğinde bulundu.

Salihli

Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan İbrahim Özkan, örnek bir davranış sergileyerek, içinde yaklaşık 9.400 TL nakit para...

Salihli

Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlarda gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Salihli

Salihli Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kırsal mahallelerdeki yol ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

Spor

Salihli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarında, yüzme ve voleybol kurslarıyla profesyonel sporcu adayları yetiştiriliyor.

Salihli

Salihli Belediyesi'nde, 'D-İmar Uygulamaları Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı'nda alınan kararla yeni bir döneme geçildi.

Salihli

Salihli Belediyesi, Belediye Meclis salonunda 6 Ağustos Salı günü “D-İmar Uygulamaları, Bilgilendirme ve Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirilecek.