Şehzadeler Kent Konseyi'nde bayrak değişimi Şehzadeler Kent Konseyi'nde bayrak değişimi

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, Akhisar'da yaşanan kadına şiddet olayına ilişkin sosyal medyasından bir açıklama yaptı.

Yaşanan şiddet olayının takipçisi olduklarını söyleyen Başkan İksir, “Bugün sosyal medya platformlarında gündem olan ve üzülerek izlediğimiz darp videosundaki olayın, geçen hafta Cuma günü Akhisar ilçemizde yaşandığını öğrendik. İYİ Parti olarak olayın takipçisi olacağız.” dedi. 

Başkan İksir’in açıklaması şu şekilde; 

“Geçtiğimiz hafta Cuma günü Akhisar ilçemizde çekildiği belirlenen ve bugün büyük bir öfke ile izlediğimiz darp videosu hepimizi derinden üzmüştür.  

Maalesef Kadına yönelik şiddetin giderek arttığı ve bu olayların cezasız kaldığı bir ülkede yaşıyoruz.  Sadece Temmuz ayında 23 Kadın erkekler tarafından öldürülürken, 23 kadının ölümü ise şüpheli olarak kayıtlara geçti. İstanbul sözleşmesinden bir gecede çıkarak, kadınlarımızı korumasız bırakan hükümet ve siyasetçiler bu durumun ana sebebidir. 

İstanbul sözleşmesi yaşatır dediğimizde bizleri dinlemediler. Şimdi her geçen gün kadına yönelik şiddet ve cinayet haberlerinin artarak devam ettiğini üzüntü ile takip ediyoruz. İYİ Parti olarak şehrimizde yaşanan bu olayın takipçisi olacak ve yaşanan şiddetin karşısında olmaya devam edeceğiz. İstanbul Sözleşmesine geri dönülmesi için elimizden geleni yapacağız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ