Bir dizi ziyaret kapsamında Manisa’ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, baba ocağı olarak tarif ettiği CHP Manisa İl Başkanlığı binasındaydı. 

Genel Başkan Özel’i ağırlayan CHP İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa’da yürütülen çalışmalarla ilgili hazırladığı raporları paylaştı.

Whatsapp Image 2024 09 13 At 14.42.00

Fatih Erbakan Kula'yı ziyaret etti Fatih Erbakan Kula'yı ziyaret etti

"Partimizin Manisa’daki binası benim baba ocağım"

CHP Genel Başkanı Özel, “Manisa benim evim, yuvam. Partimizin Manisa’daki binası benim baba ocağım. Manisalılar her zaman benim yanımdaydı, hep destek oldular. Bu şehrin bende emeği çok büyük. Şimdi tüm bu emeklerin karşılığını Manisalılara hizmet olarak verme zamanı. Büyükşehir ve 14 ilçemizle birlikte çok büyük bir yönetim alanına sahibiz. CHP’nin yönetim anlayışı, Manisa’da yaşayan her bir vatandaşı mutlu etmek zorunda. Manisalıların verdikleri oyun takipçisi bizzat benim. CHP Manisa’da belediyeleriyle ve örgütüyle sahada olup, yurttaşlarımızın bize verdiği büyük sorumluluğu sırtlayacak, Manisalıların hakkını Manisalılara teslim edecek” dedi.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Sayın Genel Başkanımızın ve Manisalıların yüzünü kara çıkarmamak için her zaman sahadayız. Manisa yıllarca hor görülen, vatandaşlarıyla dalga geçilen bir yönetim anlayışıyla geri gitti. CHP Manisa’ya sosyal belediyeciliği ve gerçek hizmeti getirecek. Ziyaretiniz bizlere güç veriyor” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 09 13 At 14.42.00 (1)

Okul Müdürü Naci Avcı tarafından okul karnesi hediye edildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in mezun olduğu Gazi İlkokulu Müdürü Naci Avcı, yüzleri güldüren bir sürpriz yaptı. Avcı, Genel Başkan Özel’e ilkokul yıllarındaki resmini ve karnesini hediye etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ