Gördes Belediyesi’nin düzenlediği toplu açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ile birlikte katılan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, İlçe Başkanları ile aylık toplantısını da memleketinde yaptı.

Toplu açılış töreninin ardından yangından zarar gören bölgeleri gezen Başkan Özalper, Gördes’in yaralarının sarılacağının sözünü verdi.

Gördesli muhtarlardan Başkan Zeyrek'e teşekkür Gördesli muhtarlardan Başkan Zeyrek'e teşekkür

Whatsapp Image 2024 09 19 At 14.43.56

"Gördes'te yanan alanlarımız yeniden fidanla buluşacak"

İlçe Başkanları ile toplantısını da Gördes’te düzenleyen CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, “Yemyeşil, gözümüzün bebeği olan Gördes’imiz çok büyük bir yangın yaşadı. Kaybımız çok büyük. Yangında evi ve hayvanları zarar gören vatandaşlarımıza belediyelerimiz aracılığıyla gerekli tüm yardımı yapıyoruz. Yanan alanlarımız yeniden fidanla buluşacak, Gördes yeniden yemyeşil olacak” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 09 19 At 14.45.09 (1)

Gördes Belediyesi Toplu Açılış Töreni’nde Şerif Aykanat Spor Tesisi, Bülent Ecevit Kültür Sanat ve Etkinlik Alanı, Mehmet Sezgin Köylü Pazarı, sokak hayvanları için Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Doç. Dr. Sinan Ateş Kapalı Halı Saha halkın hizmetine sunuldu.

Whatsapp Image 2024 09 19 At 14.45.09

Kaynak: HABER MERKEZİ