Çekirdeksiz Sultaniye üzüm Haberleri

çekirdeksiz Sultaniye üzüm haberleri ve güncel çekirdeksiz Sultaniye üzüm gelişmeleri, çekirdeksiz Sultaniye üzüm ile ilgili tüm video, çekirdeksiz Sultaniye üzüm fotoğrafları ve çekirdeksiz Sultaniye üzüm haberleri Manisa Kent Haberleri sitemizde


Sarıgöl

Manisa'nın dünyaca ünlü Çekirdeksiz Sultaniye üzümünün en çok yetiştirildiği ilçelerden biri olan Sarıgöl'de üzüm kurutma çalışmaları hasatla beraber başladı.

Ekonomi

Manisa'da 2024 yılı Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm tahmini rekolte çalışmaları tamamlandı.

Tarım

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde dünyaca ünlü Çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağlarında hummalı çalışma devam ediyor. Sulama sezonuyla birlikte bağlar, damlama ve vahşi...

Sarıgöl

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin dünyaca ünlü sofralık Çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağlarında çift koruma sistemi uygulanmaya başlandı.

Tarım

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin dünyaca ünlü Çekirdeksiz Sofralık Sultaniye üzüm bağlarının bol su ile sulanmasına devam ediliyor.

Tarım

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultaniye üzümün yetiştirildiği Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde üzüm üreticileri ağustos ayında gerçekleştirilecek hasat öncesi üzüm salkımlarında bakım yapıyor.