Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre, hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu kesimlerde biraz artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacağı, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Muş ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden; yaşanabilecek, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

486

Kuvvetli yağışlara dikkat!

Hava Sıcaklığı: İç ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, Ege'de 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Manisa'da öğleden sonra sağanak yağışa dikkat Manisa'da öğleden sonra sağanak yağışa dikkat

Marmara'nın Batısı ile Kıyı Ege'de kuvvetli yağış var

Yapılan son değerlendirmelere göre; batı bölgelerde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı (Edirne, Çanakkale, Balıkesir'in batısı) ile Kıyı Ege'de (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa'nın batısı) kuvvetli (21-50 kg/m2), İzmir çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama Zamanı
10.09.2024 23:00

Bitiş Zamanı
11.09.2024 15:00

Manisa hava durumu

Manisa bugün parçalı ve çok bulutlu. En yüksek sıcaklık 32 derece olurken en düşük sıcaklık 24 derece olacak. Gece saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış etkisini gösterecek.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ