Şehzadeler Belediyesi arife gününde kabristan ziyareti yapmak isteyen vatandaşların yüreklerine dokundu.

A W228712 05

Belediye, vatandaşlara karanfil dağıtarak duygusal anlar yaşanmasına vesile oldu. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın talimatıyla Kırtık Asri Mezarlığı’nda düzenlenen etkinlik, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

A W228712 03

Başkan Durbay esnafla kahvaltı sofrasında bir araya geldi Başkan Durbay esnafla kahvaltı sofrasında bir araya geldi

Kabristanı ziyaret edenler, belediyenin bu anlamlı jestiyle duygusal anlar yaşadı. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın bayramın bu özel gününde kabristan ziyaretleri sırasında yanlarında olmak istedik. Küçük bir jestle, onların bu anlamlı anlarında bir nebze de olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Aldığımız geri dönüşler, bu tür etkinliklerin ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Tüm halkımızın bayramını tebrik ediyor, bayramı bayram tadında geçirmelerini diliyorum." şeklinde konuştu.

A W228712 02

Şehzadeler Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen bir kurum olduğunu belirten ilçe halkı, belediyenin bu tür duygusal ve anlamlı etkinliklerini takdirle karşıladıklarını ifade etti.

A W228712 01

A W228712 04

A W228712 06

Kaynak: İHA